För första gången besökte vi Billingebygdens Kattklubbs utställning och efter en spännande resa upp med åskoväder, hällregn och småvägar kom vi fram under fredagkvällen då vi kunde njuta av den vackra natur utanför Tidaholm där helgens härbärge låg.

Vi hade med oss Kaiser, Renska och sonen DaVinci och alla tre fick sina certifikat, Ex1 samt fina bedömningar! Vår fina fodervärd hade med sig Puffe som charmade oss alla som vanligt och hans husse fick en stor stjärna för superb hjälp till matte vars bil krånglade en del på lördag morgon.
2 nominerade per dag är vi jättenöjda över och Kaiser fick sitt 10:e BIV och fick såldes tilteln DVM!

Lördagens resultat:
SE*OneWorld Masterpiece by Da Vinci – Ex1
IC Turquoise Renske Basari – CAGCIB & BIV
SC Kaiser vom Hause Hamann – HP & NOM
SE*OneWorld Grove Hill Blunderbus – Ex1 & NOM

Söndagens resultat:
SE*OneWorld Masterpiece by Da Vinci – Ex1
IC Turquoise Renske Basari – CAGCIB & NOM
SC Kaiser vom Hause Hamann – HP, BIV & NOM
SE*OneWorld Grove Hill Blunderbus – CAC